Aquest projecte pretén animar els nois i noies de 1r de la ESO a endinsar-se en l’apassionant món de l’educació emocional per tal d’avançar en el reconeixement de les pròpies emocions, apropiar-se d’eines potents que els ajudin a gestionar-les i acostar-se així al benestar emocional i la felicitat.


dimarts, 22 d’octubre de 2019

Provem tècniques de relaxació

Seguim provant tècniques de relaxació. En aquesta sessió hem posat en pràctica dues formes diferents de relaxar-nos.
Hem estat parlant dels colors i de quines sensacions ens transmeten. Podem aconseguir generar un efecte harmoniós ordenant els colors i l'harmonia, com en una melodia musical, ens transmet serenor. Hi ha colors que son més relaxants que d'altres tot i que cada persona interpreta i sent els colors de manera diferent.
Per a la primera dinàmica hem volgut estimular el màxim de sentits possibles: vista, oïda, tacte i olfacte. Ens hem deixat portar per la melodia hipnòtica d'Arvo Pärt mentre els companys ens acariciaven amb una ploma.
 

Avui, tothom ha portat una vaixell de paper que ha decorat com ha volgut. Ens hem estirat al terra i l'hem fet navegar damunt les nostres panxes! Hem vist que l'abdomen s'infla quan inspirem i es desinfla quan expirem. El control de la respiració és fonamental per poder relaxar-nos. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari